Ιωάννης Τέγος

Ο Ιωάννης Τέγος με μακρά μελετητική και διοικητική εμπειρία, έχει ασχοληθεί με την εκπόνηση του μεγαλύτερου αριθμού των στατικών και συγκοινωνιακών μελετών του γραφείου, την παροχή υπηρεσιών συμβούλου, τον γενικό σχεδιασμό, τη διοίκηση και τη διαχείριση δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Έχει αναπτύξει ικανότητα άψογης συνεργασίας με διεθνή γραφεία και έχει εκπονήσει και συντονίσει με επιτυχία μελέτες γεφυροποιίας καθώς και μελέτες σύνθετων έργων με διεθνή συμμετοχή. Είναι υπεύθυνος για τη διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές και διαδικασίες για την ανάπτυξη και επίτευξη στρατηγικών στόχων. Επιπλέον φροντίζει για την υλοποίηση προγραμμάτων χρηματοδότησης, στοχεύει στη μείωση του κόστους εκπόνησης μελετών και παροχής υπηρεσιών, βελτιώνοντας την ποιότητα, την παραγωγικότητα και τις επιχειρηματικές διαδικασίες.

Νικόλαος Νανούσης

O Nικόλαος Νανούσης διαχειρίζεται συμβάσεις μελετών ή παροχής υπηρεσιών ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει πείρα μεγαλύτερη των 20 ετών στη μελέτη και τον συντονισμό πολυσύνθετων κτιριακών και συγκοινωνιακών έργων, νέων ή υφιστάμενων. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στο αντικείμενο των χαλύβδινων συνδέσεων. Επικαιροποιεί συνεχώς την τεχνική/επιστημονική του γνώση παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις μέσα από την ξενόγλωσση βιβλιογραφία. Επιδιώκει την ικανοποίηση των πελατών και την εδραίωση σταθερών συνεργασιών μαζί τους, διαμορφώνοντας, παράλληλα, αρμονικές σχέσεις με τους συνεργάτες του και αξιοποιώντας τις δυνατότητές τους.

Νικόλαος Χαλάτης

Ο Νικόλαος Χαλάτης αποτελεί ιδρυτικό μέλος της εταιρείας και από τα πλέον έμπειρα στελέχη της. Ως υπεύθυνος έργου έχει διαχειριστεί πλήθος έργων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα σε επίπεδο μελετών, φέρουσας κατασκευής οικοδομικών και ιδιαίτερα έργων οδοποιίας.

Ζωή Αντωνοπούλου

H Ζωή Αντωνοπουλου έχει 25ετή εμπειρία στο σχεδιασμό και υπολογισμό γεφυρών και κτηρίων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τόσο ως μελετήτρια αλλά και ως υπεύθυνη έργου.

Ηλίας Παπαδόπουλος

Ο Ηλίας Παπαδόπουλος έχει εξειδίκευση σε τεχνικά έργα γεφυροποιίας και αντισεισμικές κατασκευές. Έχει άνω των 20 χρόνων εμπειρία στο σχεδιασμό και υπολογισμό πλήθους κτιρίων, γεφυρών και ειδικών έργων πολιτικού μηχανικού, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τόσο ως μελετητής όσο και ως υπεύθυνος έργου.

Σωτήριος Μέλλης

Ο Σωτήριος Μέλλης έχει 20ετή εμπειρία στο σχεδιασμό και υπολογισμό κτηρίων, γεφυρών και ειδικών έργων πολιτικού μηχανικού. Την τελευταία πενταετία διαχειρίζεται ως υπεύθυνος έργου μελέτες ιδιωτικών και δημόσιων τεχνικών έργων.

Ιωάννης Χατζόπουλος

Ο Ιωάννης Χατζόπουλος αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας ΣΥΣΜ ΟΕ με αντικείμενο στατικές και συγκοινωνιακές μελέτες. Διετέλεσε επόπτης εργολαβιών κατασκευής της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου. Από το 1986 μέχρι το 1991 διετέλεσε Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και προστασίας Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο τον προγραμματισμό και την εποπτεία του σχεδιασμού πολεοδομικών ρυθμίσεων και μεγάλων κυκλοφοριακών επεμβάσεων της Ευρύτερης Περιοχής της Θεσσαλονίκης. Το 1991 που εντάχθηκε στην εταιρεία ΜΕΤΕ ΣΥΣΜ ανέλαβε τον τομέα συγκοινωνιακών και κυκλοφοριακών μελετών. Ασχολήθηκε, ως γενικός μελετητής, με τον συντονισμό και την εποπτεία των ομάδων μελέτης μεγάλων και σύνθετων έργων (τμήματα ΠΑΘΕ, Εξωτερική Περιφερειακή Θεσσαλονίκης, Υποθαλάσσια Αρτηρία Θεσσαλονίκης κ.α.).
Συνταξιοδοτήθηκε το 2016.

Κώστας Σορτίκος

Ο Κώστας Σορτίκος αποτελεί ιδρυτικό μέλος της εταιρείας και από τα πλέον έμπειρα στελέχη της με μακρά μελετητική και διοικητική εμπειρία. Ως πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας διαχειρίστηκε συμβάσεις μελετών ή παροχής υπηρεσιών ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γιώργος Πατλάκας

Ο Γιώργος Πατλάκας είναι εταίρος με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και υπολογισμό κτηρίων, γεφυρών και ειδικών έργων πολιτικού μηχανικού.